Idylisk kursuscenter og udlejning i Sverige
Header

Om LinnerydHus

Kursus, konference og ferie

Linneryd Hus tilbyder de ideelle rammer for afholdelse af kurser, møder, konferencer og weekend/ferie. Til overkommelige priser. Linneryds beliggenhed i et ægte svensk skov- og søområde gør det muligt at afholde sit arrangement i en eksotisk atmosfære i et charmerende og smukt indrettet 100 årigt rødmalet træhus, med en hyggelig have og moderne faciliteter.

Linneryd – Porten til ’Glasriget’

Linneryd er et lille idyllisk bysamfund i Småland, lidt syd for Växjö. Lige op til sø og skov, med smukt anlagte stier og naturstier, gode bade- og fiskesteder, samt mulighed for kano- og robådssejlads. Hertil mange andre seværdigheder inden for kort afstand, blandt andet glasværker, udvandrerminder, smukke gamle byer, ridesport og golf.

Kapacitet

Der er 17 – 25 faste sengepladser fordelt på ni rum, samt mulighed for yderligere opredninger. Hertil indlogering hos naboer. Vi kan tilbyde diverse AV-udstyr, et undervisningslokale med plads til 25 – 35 personer, samt lokaler til gruppearbejde. Hertil spiseafdeling, hyggelige opholdsrum, hall med piano, et fuldt professionelt køkken, og et fantastisk bade- og wellnes område. Lejer klarer selv forplejningen, men kan vælge at lade undertegnede stå for det.

Handicaptoilet. Røgfrit inden døre.

Transport

Linneryd ligger 250 km. fra Københavns centrum. Et par timer med bil fra Malmø eller Helsingborg. Fire timer med tog og bus lige til døren, fra Københavns Hovedbanegård. Tre timer hvis man bliver hentet ved toget.

Eksotisk og smukt

Småland er med sin skønhed, idyl og spændende natur, og sin rige historie og levende kultur – ikke til at komme udenom. Således er Linneryd Hus på alle måder et smukt og spændende valg til kursus-, møde-, konference- eller feriested.

Vi glæder os til at invitere jer indenfor.

Venlig hilsen

Helle Berrig & Erling Petersen

mail : info@linnerydhus.dk

Tlf. 3322 4299 /  2870 4209

Find os på Facebook